Необходимост от онлайн реклама

Първо трябва да отговорите сами на въпроса защо Вашият сайт се нуждае от реклама.

В тази връзка е необходимо да научите следното, рекламирането на сайт в Интернет, освен че компенсира инвестицията в създаването и поддръжката на сайта, привлича и допълнителни инвестиции.

След това, най-правилното би било да се свържете с компания, която популяризира сайтове в Интернет. Тъй като рекламирането на сайт в Интернет е цял комплекс от различни действия, ефективността на които ще зависи от професионализма на изпълнителите.

Ние сме специалисти именно в тази област, имаме сериозен стаж, можете да се доверите на професионализма ни: WebStation Ltd., София 1040, Интерпред – СТЦ София, бул. ”Драган Цанков” 36. Телефон за контакт с нас: 00359 888 964 787.

Необходимост от онлайн реклама. Самата интернет реклама е от няколко вида, всеки от които изпълнява своя специфична функция. Основните видове са следните:

  • оптимизация за търсачки (SEO)
  • участие на сайта в тематични директории, контекстна реклама
  • банерна реклама
  • пощенски списъци
  • и вирусна реклама

Ако всяка реклама е правилно внедрена, в мрежата ще се появи нов популярен посетен сайт.

За ефективността на интернет рекламата свидетелства и фактът, че във въпросниците, които толкова често се попълват от клиенти на компании в графата „как разбрахте за нас“, отговорите „от интернет“ съставляват 70% от общия им брой.

Според статистиката, над 30% от обажданията за наемане на офиси идват от хора, които са виждали реклама на бизнес център в мрежата, въпреки факта, че месечният рекламен бюджет на компаниите, предлагащи офиси по стандарти за външна реклама, е доста скромен. Годишният ръст на рекламния пазар в Интернет е повече от 80%. Има кампании, които са разбрали ефективността на интернет рекламата и отделят до 40% от рекламния си бюджет за тази цел. Това показва високата ефективност на онлайн рекламата и очевидната привлекателност на този сегмент от рекламния пазар.

Рекламата в Интернет, освен че помага да се повиши разпознаваемостта на марката, може драстично да увеличи трафика към Вашия ресурс по време на рекламната кампания.

Необходимост от онлайн реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *