Как се осъществява кетърингът?

Кетърингът не е скъпа услуга. Обичайно е да се предоставя значителна отстъпка за големи поръчки и за редовни клиенти. Да се поръча на кетъринг е много по-евтино, отколкото да организирате коктейлни хапки с всичко необходимо сами. Опитните специалисти компетентно определят количеството храна за определен брой хора, хиляди пъти са се справяли с непредвидени ситуации и освен това имат всичко необходимо за работа.

Поръчването на кетъринг има много предимства, ако знаете кога е подходящо. Ако трябва бързо, лесно и изгодно да организирате ястия на събитие, кетърингът се превръща в най -логичното и правилно решение.

Управлението на събития, от планиране до организация, също е отговорност на кетъринг услугата. Поради тази причина услугата е толкова оценена. За клиентите е изгодно, че кетъринг компанията „доставя ресторанта“ на удобно за тях място, а броят на организационните въпроси и разписките за плащане се намалява значително.

Професионалистите в индустрията обръщат голямо внимание на детайлите на приложението. Колкото повече информация предоставя клиентът, толкова по-лесно е кетъринг компанията да предвиди предстоящите разходи. Какви данни са важни?

  • ориентировъчен бюджет;
  • броя на поканените;
  • дата и час на тържеството;
  • формат на събитието;
  • специални хранителни предпочитания.

Нарисувайте портрет на празника и вашето ергенско парти, сватба или годишнина ще бъдат запомнени. Професионалистите от кетъринг фирма Fiore di Catering ще му добавят чар и безгрижие с уникално приготвени коктейлни хапки.

Какви са ползите на кетъринга

Гъвкавостта и мобилността се считат за основните силни страни, които правят кетъринга ценен. Ресторантите извън хотела и кетъринг услугите предлагащи коктейлни хапки не виждат пречки, ако трябва да организирате банкет не в удобна зала, а извън града или на покрива на висока сграда.

Повече място за маневриране и избор на основни ястия, закуски и напитки. Професионалистите не са ограничени от строги срокове и ясен списък със задължителни услуги. Това е така, защото кетърингът е за индивидуалност и креативност.

Необходимост от кетъринг услуги

По принцип се прибягва до помощта на кетъринг компании, когато задачата е да се организира голямо събитие и да се обзаведе с помпозност. Въпреки това, дори интимните събития от бизнес и личен характер изискват професионален кетъринг приготвящи коктейлни хапки.

Коктейлни хапки от професионална кетъринг фирма Fiore di Catering

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *