Каква е разликата между разресване и рафиниране

Що се отнася до полиране на фарове? Е, хората често говорят за разликата в рязането и пречистването, но истината е, че усъвършенстването на всяка повърхност всъщност е същото като рязането, само в по -фин мащаб.

  • Научете разликите между лакове за автомобили, смеси, глазури и течни восъци.
  • Открийте какво точно правят тези видове продукти, какво съдържат и как работят.
  • Вижте продуктите, които можете да използвате, за да постигнете максимален завършек.

Относително казано, груб абразив, с по -високо ниво на рязане, ще отреже повече от горния слой, докато се обработва за отстраняване на по -тежки дефекти. Но тъй като абразивът е груб, той ще остави след себе си мъглява повърхност или холограми, които трябва да бъдат премахнати, за да се подобри окончателното покритие.

Подходящо използване на шкурка

Точно както бихте използвали груба шкурка за оформяне на дърво, преди да използвате постепенно по -фини сортове шкурка, за да придадете на повърхността гладко покритие. Ние използваме все по -фини абразиви, за да усъвършенстваме боята и, ако е необходимо, да отстраним дефектите, причинени от предишния груб абразив. Това, разбира се, също така позволява на светлината да просветва по -равномерно, добавяйки блясъка. Това е причината, че при многоетапна корекция винаги започвате с най-грубото съединение, необходимо за изрязване на най-грубите дефекти. И след това работите с постепенно по-фини съединения, за да подобрите финала. Това е и причината да разработим нашата система Revitalize V2, която съдържа три постепенно по -фини съединения. Revitalize No: 1 Restoring Compound (груб), Revitalize No: 2 Полировъчен съединител (среден) и Revitalize No: 3 Refining Compound (фин).

Причината да усъвършенстваме полиране на фарове, че постепенно ръбовете в повърхността са толкова микроскопични, че са напълно невидими за окото. Представете си парче стъкло, което можете да видите през него, нали? Но дълбоко в повърхността все още ще има малки дефекти, просто не можете да ги видите. Подобряването на боята използва същия принцип – използвате фини абразиви, за да получите повърхността възможно най -ниска в микроскопична скала.

Подобряване на видимостта с услугата за полиране на фарове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *