Интериорни врати с разтварящи се крила

Рекордьори по популярност са класическите модели люлки с ширина 90 см.

Предимствата на този модел интериорни врати:

  • разнообразен дизайн,
  • широка гама от цветове,
  • подходящ за повечето отвори.

Старите сгради се отличават с тесни врати, широки 70, 60 см. За щастие такива ситуации са редки.

Ако харесвате модела разтварящи се интериорни врати, трябва да изберете метода на отваряне:

  • надясно или наляво,
  • вътре в стаята или навън.

Докато окончателната присъда зависи изцяло от личните предпочитания, размерът на стаята си заслужава да се вземе предвид:

  • в стандартна стая можете да изберете всеки начин на отваряне;
  • ако коридорът е тесен, препоръчително е да закупите модел, който се отваря към стаята, благодарение на което апартаментът ще получи функционалност.

Обадете ни се, контакт телефон: +359 877 300 789. Фирма Феникс Корект. гр.София, ул.“Г.С.Раковски 29″.

Плъзгащи се и сгъваеми интериорни врати

Опитвайки се да задоволят нуждите на собствениците на малки апартаменти, производителите се опитват да произвеждат по-функционални модели. Днес се появи широка гама от плъзгащи се или сгъваеми конструкции (акордеон, книга), които заемат много по -малко място. Сгъваемите модели не работят в тесни врати, заемат твърде много място, което прави входа в стаята неудобен.

Плъзгащите се модели имат някои ограничения – особено ако сте заинтригувани от модерната концепция, където платното е скрито в стената. Такъв вариант на проектиране трябва да се вземе предвид на етапа на проектиране, ремонт на жилища, в стените трябва да се монтират специални касети.

Плъзгащите се интериорни врати на релси, които имат надежден, издръжлив дизайн, изискват специална релса, разположена на стената. Струва си да се обмисли това на етапа на планиране на обновяването на апартамент. В противен случай проектът ще стане неенергономичен. Понякога е достатъчно да монтирате водачите, така че крилото на вратата да се движи по стената, но това ще ограничи възможностите за проектиране за подреждане на стаята.

В просторни интериори, като дневната, помислете за плъзгаща се интериорна врата от две части. Този модел изглежда впечатляващо напълно отворен – интериорът става по -голям, по -светъл. Двукрилата версия може да бъде избрана от собствениците на големи врати: 120, 140, 160 сантиметра.

Интериорни врати с разтварящи се крила

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *