Кои Софийски ресторанти си заслужа да посетите?

Софийски ресторанти могат да бъдат намерени буквално във всяка посока. Местните гастрономически заведения ще зарадват посетителите с атрактивни цени. ,,L’etranger“ , ресторант с международна кухня, е широко известен сред престижните заведения. Специалитетът му е традиционната „шопска“ салата и месо, приготвено на открит огън, а ресторантът предлага и отлична френска кухня. Ресторант ,,Лебед“ предлага богат избор от европейски ястия. Всеки ден в ресторанта се събират почитатели на изискани рибни ястия, салати и изискани вина.

Една от основните характеристики на ресторант ,,Лебед“ е просторната и красиво декорирано помещение, от което се открива панорамна гледка към езерото. 

Любителите на италианската кухня определено трябва да посетят ресторант ,,Pastorant“. В менюто му можете да намерите не само класически италиански лакомства, но и оригинални авторски ястия. Чаша отлично италианско вино ще бъде приятно допълнение към лакомството.

Ресторант,,Lazy“ също се отличава с оригинален декор и безупречно меню, предлагащо голямо разнообразие от кулинарни тенденции.

На територията на живописния парк има ресторант с национална кухня ,,Воденицата“. Приема гости до късно вечерта, а в ресторанта редовно се провеждат интересни развлекателни програми. Отлични месни ястия, авторска салата Шепард, ароматно барбекю и огромен избор от напитки ще зарадват всички посетители без изключение. 

Тези, които предпочитат испанската кухня, трябва да посетят ресторант ,,Te Quiero“. 

Въпреки факта, че нивото на цените в ресторанта остава доста високо, редовни клиенти и гости на града го посещават всеки ден. През топлия сезон част от масите на ресторанта се сервират в живописната градина, а посетителите могат да бъдат настанени и в тържествено украсената зала. Ресторантът ,, Te Quiero“ ще бъде чудесно място за празненства и романтични вечери.

В сърцето на града се намира атрактивният бюджетен ресторант ,,Его“. На своите посетители се предлагат голямо разнообразие от лакомства, от класически италиански тестени изделия и свежи салати до оригинални десерти и безалкохолни напитки. Забелязано от редовните посетители и приятелското отношение на персонала, ресторантът ще бъде чудесно място за почивка след многобройни екскурзии и разходки из града. Рестораните в столицата със сигурност ще ви очароват!

Софийски ресторанти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *