Важни стъпки преди покупката на люлка за двор

Има неща, за които повечето хора не замислят преди покупката на люлка за двор. Тази грешка ги е накарала да платят стотици левове за поддръжка, поправка и замяната. Ето няколко съвета, на които да обърнете внимание.

Предназначение на градинската люлка

Толкова важен въпрос, който трябва да зададете, преди да започнете да пазарувате за най-добрата люлка за двор. Търсите допълнително място за сядане, за да забавлявате гостите или го искате за почивка за вас и семейството? Може дори да си представите такава, която да действа като фокусна точка във вашата градина или може би да запълни празен ъгъл или пространство, което смятате, че има нужда от нещо интересно, за да оживи района.

Размер на градинската люлка

Не само трябва да вземете предвид размера на градинската люлка, но не забравяйте да предвидите допълнително пространство, за да можете да се насладите на функцията му за люлеене. Ще бъде ли поставен до стена на вътрешния двор, където пространството може да е малко ограничено, особено ако имате други градински мебели в тази зона или може би ще бъде разположен на градинската морава с много пространство около него?

Имате ли нужда от нея като допълнителна седалка за забавление, много от тях са проектирани като 2- или 3-местен стол, а някои 3-местни градински люлки са наистина просторни, което ги прави идеални за гости.

Поддръжка на градинската люлка

Решението за това колко време сте готови да отделите за поддръжка на вашата градинска люлка ще определи кой тип е най-подходящ за вас. Може би е най-добре да изберете дървена градинска люлка, ако останалата част от вашите външни мебели е дървена. Така можете да лакирате всичко едновременно.

Ако смятате, че разполагате с по-малко време, закупуването на покривало за градинска мебел, която да поставите върху нея през зимата, ще я защити. Някои градински люлки се отличават със здрав метален материал, водоустойчив навес и дори вградени възглавници от водоустойчив плат. Тях можете да ги оставите навън през цялата година.

Сглобяването на градинска люлка

Повечето градински люлки се доставят в кашони и трябва да се сглобят у дома. Въпреки че за някои хора може да е лесно, знаем, че сглобяването на мебели не е любимо на всеки. Уверете се, че имате някой, който може да ви помогне с тази първоначална настройка, за да избегнете разочарование. Ще намерите включени лесни за следване инструкции, които ще помогнат при сглобяването на новата Ви градинска мебел. След като е вече готова градинската Ви люлка- насладете й се.

Люлка за двор, перфектна за дома ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *